32 tankar om “HEMIMAMMAS GÄSTBOK – VÄLKOMMEN HIT FRÄMLING OCH VÄN

 1. Nicole skriver:

  Fint!! 🙂

 2. Anonym skriver:

  Jag läste nyss om din ilska över försäkringskassans och andra myndigheters behandling. Blev så glad över det du skrev att man inte alltid faktiskt själv rår över sin tillfälliga fattigdom. Så var det och är det fortfarande i mitt fall där flera olika faktorer förändrade min ekonomi drastiskt. Jag kunde bara göra allt jag kunde för att få det att fungera. Senare år har jag blivit erbjuden en godeman samt att sanera min ekonomi liknande skuldfällan! Så förnedrande!!! Jag har gång på gång försökt att förklara för dem att det blev tokigt redan för flera år pga tråkiga privata omständigheter och att ekonomin sedan dess inte har kommit ikapp ännu. Fast det förstår nästan ingen. Att jag sedan har ett barn med multidiagnoser som också tär enormt på min redan så skrala ekonomi fattar de inte heller 😦

  Kram Lotta

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ja, på ungefär samma sätt hade jag det och det tog lång tid att komma ikapp med ekonomin och idag aktar jag mig noga med hur jag använder mina pengar… och det är sunt inte bara ur ett privatekonomiskt perspektiv, utan även för miljön…

   Men jag klarade upp det själv med hjälp av min familj…

   varma Kramar till dig min goa Lotta ♥

 3. Karl skriver:

  Bra skrivet!

 4. Linda Hellberg skriver:

  Tacksam för att jag hittade in hit ❤

  • HEMIMAMMA skriver:

   Linda, vacker på sydamerikansk spanska…

   Vi har i natt bundit ett särskilt band och vänskap betecknas inte av fysisk närhet…

   ”I’ll remeber You” som Elvis sjöng…

   Jag är lika tacksam som du min vän ♥ och jag ser det som en ÄRA att du låter mig hjälpa dig på de sätt jag kan… och i det så skänker du mitt lidande ett högre syfte och är en del av kärleken ♥

   Vila tillfreds inatt så hörs vi i morgon ♥

 5. Urban Medin skriver:

  En liten hälsning från Nynäshamn kommer här. 😉
  Läste något roligt hos Sven Tycker men som kanske inte är så roligt för alla förstås 🙂 Beror kanske på om kan kan se det roliga iaf.
  ”Alla barnen leker med sin morfar – utom Estelle. För han är på bordell.”
  Sorry 🙂

 6. Örjan Noreheim skriver:

  Läste din skrivna berättelse. Mycket är skrämmande med den vård vi erbjuds i Sverige. Bedrövligt behöva vända sig till andra länder. Vem bär yttersta ansvaret. Känn dig stolt.
  Undrar hur det gått i Norge?. Vi kommer att åka över med vår son den 11 juni för att träffa Rolf L. Vi har också jobbat mot svenska utlåtanden och provat alla tänkbara alternativ. Håller tummarna för dig och oss själva.

  • HEMIMAMMA skriver:

   11 juni skulle jag fått min dom av Försäkringskassan och Dr Svinhård… Vi får se vad den nye psykiatern kan göra med mig?

   Jag håller tummarna och är viss om att allt kommer ordna sig för er bara ni är beredda att och kan betala priset för er sons liv?

   Hoppas att han inte rönt alltför stor skada redan och att den kan återställas.

   Jag vill tacka dig för att du tog dig tid att ge mig denna kommentar, den ger mig tröst och en känsla av att inte vara ensam i allt detta, då vi delar rädslan och omsorgen om våra söners hälsa.

   Tack för att du finns och tack för dina fina ord ♥

   Hemikram

 7. Tack för all din kamp och redovisniingen av det illa läget. Själv söker jag som sjutton efter en bra borrelialäkare som kan ta prover på mig och även medicinera. Kan snart knappt röra mig …

 8. N skriver:

  You seem to be a nice person….Good luck to you!

 9. suttecity skriver:

  Hej vännen, kikar förbi och kramar om.

 10. trerk skriver:

  Ville bara säga Hej och önska dig och dina nära en trevlig midsommar. Jag har inte gett upp kampen mot alliansen, men jag skriver mest kommentarer på AB.
  Kram Tor-Erik

 11. Catharina Melin skriver:

  Hej underbara människa! läste just ett inlägg om vår älskade och FOLKVALDE statsminister, redan där blev jag mycket förtjust.
  Du skriver inte bara intressant och roligt, du är mycket trovärdig med all din kunskap och generös med dina erfarenheter, en härlig kombination.

  Normalt är jag inte så förtjust i bloggar, de handlar alltid om andra.. 😦
  Men här har du en trogen läsare, vi – hummm! Jag kommer få se mycket av dig i framtiden.. Stå på dig du är skitbra. ❤

  • HEMIMAMMA skriver:

   Hejsan Catharina!

   Tack så hemskt mycket för dina ord, jag rodnar och niger vackert 🙂

   Jag har ju under en längre tid haft en minst sagt sviktande hälsa, men nu tycks det som om jag ska få chansen att på allvar tro att jag är på väg att blir frisk och därmed övervinna en av de svåraste sjukdomar man kan råka få.

   Det gör att jag försöker mig på att våga blogga igen även om jag just nu känner mig väldigt osäker på vad jag ska skriva om då jag tror att många är ganska trötta på att höra om borrelia *ler*

   Har du kanske något förslag vad du skulle vilja att jag skrev om och ge mig lite inspiration?

   Varm och tacksam Hemikram ♥

 12. hakansvensson skriver:

  Hej HM…intressant blog/sida/info vad du vill. Du har bra koll ser det ut som…erfarenhet och klarsynt insyn…kollar vidare kring dig och dina sidor. 🙂 Sverige och världen står inför stora problem det är ett som är säkert!

 13. hakansvensson skriver:

  Men vad handlar allt om….Borelia i grunden och hela familjen drabbad? Du skriver i massor så det blir tufft att läsa allt…men jag läser även mellan raderna….urskiljer tuffa tider…som varit och är?!

 14. tomasblblom skriver:

  Jag har sannolikt tertiär Borrelia, har det visat sig. Så nu desinficerar jag kroppen sedan 1 vecka tillbaka. Känner redan av effekterna av silverintaget. Många positiva och några negativa. Har ju diagnostiserad WADIII och har bl a mer nervsmärtor, förmodligen p g a silvret. Betablockerarna har också lite mindre effekt. Som jag gissar beror på att kroppen producerar mindre kortisol på morgonen.
  Tänker återkomma med en rapport om ca 30 dagar då jag ska ta nya prover vid min VC.
  Tack för din kunskapsspridning kring detta! Det har hjälpt mig oerhört mycket.
  En fråga att sprida: Hur många här i landet har blivit diagnostiserade med Diabetes T2 efter att det tidigare konstaterats Borrelia?
  Ha det gott!
  Tomas

  • HEMIMAMMA skriver:

   Tack Tomas för dina ord även om det gör mig ledsen att läsa om dina svårigheter…

   Skriv till mig privat så kan jag hjälpa dig mer direkt:

   angelica.johansson68@gmail.com

   Varm stöttehemikram ♥

   • tomasblblom skriver:

    Tack! Svårigheterna är övervunna 🙂 så var inte ledsen. Att besegra griniga spiroketer verkar dock vara lättare än korrumperade byråkrater. Man kanske skulle ödsla en flaska silverlösning på dom också o se om dom skrumpnar ihop, för det är fan den bästa medicin jag nånsin tagit. Är tillbaka på samma nivå som för sex år sen. O ändå har jag bara kört en tredjedel av kuren än så länge. Om 3 veckor ska jag ta nya prover för o se om även blodsockernivåerna börjat bli normala igen.
    Sen ska jag fortsätta mitt idoga arbete med att sno Stockholms MälarPärla 😀

   • HEMIMAMMA skriver:

    Tänk vad som skulle hända om du fick långvarig antibiotika på det…

    Jag har sett långvarigt rullstolsbundna börja gå igen.

    Men skriv till mig så vi kan etablera en privat kontakt så kan jag ge dig mycket inside-information om detta och dessutom läs min borrelia blogg:
    https://botaborrelia.wordpress.com/

    Där hittar du ännu mer nyttigheter som kan hjälpa dig.

    Hemikram ♥

 15. Maria skriver:

  Hej! Min man har nyligen behandlats för neuroborrelios, men inte blivit bättre. Hur mår du nu? Mår du bättre? Om ja, vad tror du var det som hjälpte dig? Har tyvärr inte möjlighet att läsa hela din blogg, så jag hoppas du har ork och lust att göra en mycket kort sammanfattning?
  Allt gott,
  Maria

 16. Anita Edvinsson skriver:

  Hej, min son är svårt sjuk och behöver hjälp, jag är övertygad om att han har borrelia, kan du ge mig telefon eller mail till den läkare som hjälper dej och din familj?

  Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s