Hemimammas kamp – VARNING!! ARGT inlägg – Att slåss mot fördomar och okunskap och makthavare som skiter i allt.

GOD AFTON!! VARNING för mycket subjektivt och argt inlägg skrivet i största affektion (tillgivenhet) och affekt!! Starka ord och svordomar förekommer och ni läser på egen risk…

Jag är så arg just nu att det ryker ur öronen!

Jag såg nyss AGENDA där Ulf ”Den smorde vargen” Kristersson satt, och i berått mod, avslöjade just hur omänsklig Alliansens ättestupa är. Undrar om han tas i örat av Schlingman just nu eller är detta hans chans att få ge igen för gammal ost?? – då han förödmjukades av Fredrik Reinfeldt som MUF-ordförande ”wannabe” i ungdomen?

Han fick stryka på foten då och det talades om stark fiendskap dem emellan då det begav sig.

Vad vore en mer passande hämnd än att låta Alliansen falla på mållinjen genom att verkligen visa vad deras politik innebär?

Då, när man kräver Reinfeldts avgång efter valförlusten 2014, så kan Kristersson själv få chansen? *flinar elakt*

Som ni alla känner till så är jag, min make och min yngste son, alla sjuka i tertiär/Kronisk Borrelia och jag har beklagat mig mycket de senaste månaderna om alla de olika sätt som sjukdomen begränsar och stjäl vår hälsa, ekonomi och själsfrid.

Numera så är jag nog så kunnig i detta ämnet att jag kan slå de flesta läkare på fingrarna. Dessutom har jag ägnat hundratals timmar åt att utforska olika alternativ till behandling och bot eller sjukdomslindring.

Som Borreliapatient, så behandlas man som en Paria av vården, som är helt clueless när det gäller denna sjukdom i Sverige. Att få diagnos och behandling är en monumental kamp även för en ”frisk” människa, men rent mardrömslik när man är sjuk. Allra helst i Borrelia.

Idag såg jag i en av alla de Borreliagrupper jag är med i, hur en person baktalar en behandling som fungerar för många människor – och därmed beter sig exakt som det system som bekämpar och håller Borreliasjuka på plats och sådant gör mig rent vansinnig. När jag påpekade det rent befängda i hennes likriktade inlägg i saken och de invändningar jag hade mot hennes länkinformation (från Livsmedelsverket, samma instutition som tillåter oss att konsumera stora mängder natriumglutamat och aspartam) så tog hon bara bort inlägget i stället för att bemöta mina frågor och kritik??

Ok om hon vill tro på det som hennes tyska läkare påstår (som tjänar tusentals kronor på en ganska billig medicin egentligen, vilket är anledningen till läkemedelsindustrins motsträviga inställning till Borrelia, de kan inte tjäna pengar om de inte uppfinner en NY medicin) om denna behandling och påstår att den är farlig.

Saken gäller Kolloidalt Silver

Hennes argument var detta

Mitt svar var detta

”På trettonhundratalet då pesten härjade så klarade sig adeln ofta från att smittas. Det tillskrivs det faktum att man använde sig av silvertallrikar och silverbägare. Den vägen fick man i sig silverjoner i tillräcklig mängd för att få hjälp med att döda de bakterier som orsakade pesten. Man gav även sina barn en silvernapp eller en silversked att suga på. Silverjonerna som nöttes av, gav barnen ett naturligt skydd mot bakterierna som spred pesten. Det är från denna sed som begreppet ”Att vara född med silversked i mun” kommer.”

Alla har inte råd till att åka till Tyskland. Många måste ta det som står till buds och just K.S är inte kattpiss.

I den FACEBOOKGRUPP om Kolloidalt silver som jag är med i, så läser jag hur hundratals människor vittnar om vad KS gjort för deras hälsa. I betydligt fler sjukdomstillstånd än vanlig vård klarar av, i vissa fall. (i skrivande stund 903 medlemmar)

Det används som färgämne (E 174) i mat, tex Silverkulor för glass och tårtor, (med många gånger högre doser än rek. doser av Kolloidalt silver) *Inga kända hälsorisker” enligt SVD’s Mats-Eric Nilssons ”Den hemlige kocken” 

*min anmärkning

Det används för övrigt av veterinärer för djurvård.

Och i ordinarie vård för tredje gradens brännskador.

Från livsmedelsverket kommer denna info (*med inaktuella länkar)

Men HÄR finner du den information som Livsmedelsverket VILL referera till men inte hittar längre *flinar elakt*

Jag överlåter till var och en att läsa och komma fram till sin egen sanning. Men jag vet en sak. Detta medel har hjälpt min son att må bättre. Han får ingen annan medicin och därför kan jag dra slutsatsen att det fungerar.

Jag och maken har med gott resultat också börjat använda detta och till min stora glädje så fungerar det på en rad områden bortsett från Borrelia. För den som vill veta mer så rekommenderar jag er att läsa dessa två länkar till att börja med, och sedan att googla – eller gå med i gruppen.

Jag besvarar eventuella frågor så gott jag kan.

MEN EN SAK: AVFÄRDA DET INTE INNAN NI TESTAT, eller läst på!!

en.wikipedia.org/wiki/Silver

MER INFO

Ännu mer info

urenergi.wordpress.com/2010/10/06/silverdebatten-fortsatter-offentlig-dementi-avkravs-anders-sultan/

Det finns flera skäl, men först och främst; följ pengarna, de som vill stoppa något som var självklart fram till 40-talet när penicillinet slog igenom, har kanske en dold agenda??

MEDIA:

SVT1, SVT2, SVT3, SVT4, EX1,

MER INFORMATION:

www.vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1448

www.ion-silver.com/livsfel.htm

GOD AFTON!!

Annonser

26 thoughts on “Hemimammas kamp – VARNING!! ARGT inlägg – Att slåss mot fördomar och okunskap och makthavare som skiter i allt.

 1. HEMIMAMMA skriver:

  *Ryker mindre våldsamt*

 2. skvitt skriver:

  Kolla din mail. Jag delar på FB.

  Kram!
  /Skvitt

 3. Sidsel Bryde skriver:

  Hej, Hemimamma. Jag märkte på din reaktion att kolloidalt silver inte är något man belyser ut olika vinklar. Därför tog jag bort länken. Jag har inte krafter att diskutera i vredesmod med någon.
  Jag slog ämnet på nätet, läste Livsmedelsverkets upplysning och ansåg att man bör belysa ämnet ur olika vinklar.
  Av livsmedelsverkets rekommendation framgår att silvret inte är skadligt i små doser. Det gör dock inte nytta mot bakteriell verksamhet. Det kan möjligtvis öka bakteriens förmåga att motstå antibiotika.
  Medlet rekommenderas inte av läkare med specialistkompetens på borrelia.
  Jag anser att en upplysning som denna bör framgå. – Så – nu lämnar jag ämnet.
  Med vänliga hälsningar Sidsel Bryde, drabbad av borreliose.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Först: Jag ändrade din hälsning eftersom mitt verklige namn inte är känt i bloggvärlden förutom hos ett fåtal betrodda.

   Jag belyser gärna Kolloidalt silver ur olika perspektiv och om du läser mitt inlägg här, så länkar jag till källor från båda sidor.

   Däremot blir jag arg när någon kategoriskt avfärdar något som inte ENTYDIGT är som du påstår.

   ”Det gör dock inte nytta mot bakteriell verksamhet. Det kan möjligtvis öka bakteriens förmåga att motstå antibiotika.” säger du.

   SJÄLVKLART gör det nytta bakteriealt, annars skulle det inte användas som vattenreningsagent. Kemiska och fysiska lagar ger detta för handen och ditt/ert påstående är helt grundlöst. Silver kan INTE påverka motståndsförmågan hos bakterier. Livsmedelsverket behöver också läsa på bättre.

   Att det inte rekommenderas av Borrelialäkare är inte konstigare än att Kronisk Borrelia är en omöjlig diagnos i Sverige.

   Det är bara brist på kunskap och felriktad positiv särbehandling. Läkare är inte Gudar.

   Deras utbildning och egen integritet avgör hur mycket de kan ta in och konstruktivt bearbeta av information.

   Jag har inget emot dig och är inte arg längre, Inlägget visar bara hur viktigt information INOM borreliakretsar är.

 4. Anonym skriver:

  tack för att du kämpar på och bra att du är arg! Nu ska det börja hända saker! Kolloidalt silver är fantastisk och alla som hjälper oss att ta del av denna kosttillskott.

 5. susanna svensson skriver:

  Jag har aldrig testat silver mot sjukdomar men läste för några år sedan att de tkunde motverka dålig lukt. då jobbade jag på en kabelfabrik och efter en dag i skyddsskor så hade man en fruktansvärd tåbira. Tog på skog och lade några mycket tunna silverpläterade kopparledare under sulorna i skorna och lukten försvann så nått ligger de ti det. Det är ju bakterier som bildas i svett som gör att det luktar pyton

  • HEMIMAMMA skriver:

   Exakt.

   För tredje gradens brännskador har man bandage med silverkrämer eller silvertinktur, eftersom det är det enda som inte irriterar huden samtidigt som det dödar alla bakterier… och är djävulskt dyra!!

   Så nog är det bakteriedödande och det visste man förr utan att man kunde förklara hur eller varför. Man lde en silverdaler i mjölken för att få den att hålla längre…

   Hemikram och tack för din kommentar!

 6. kao skriver:

  Trevligt att det kommer ut att Reinfeldt och Kristensson bråkar 😀
  ———–
  Det där med kollodialt silver ska jag tänka vidare på. Det är ju otroligt! Kanske det inte botar en pågående infektion, men kanske det förhindrar att den vandrar vidare i kroppen? Stoppar den eller hindrar att man ö.h.t får infektionen om man går med mynt i skorna???

  Tydligen kan det användas till både det ena och andra. Avslöjande detta med adeln, men de aktade sej säkert noga för ”packet” ändå, när pesten härjade som värst och folk var så trångbodda att det inte gick undvika varken det ena eller andra….ungefär som de rikare indierna inte går i skuggan av en kastlös! Då riskerar de att bli smittade av diverse skit, tror de.
  ——-
  Om du inte redan varit där, och är i Stockholm, gå in på Stadsmuseet vid Slussen som kanske är det bästa museum vi har, för att belysa det elände som fanns i industrins vagga för arbetarna och deras levnadsförhållanden – och hur en ensamstående mamma ur borgarklassen med ett barn levde. .

  . Högst upp i museet kan man se dessa nödbostäder och medelklassbostäder, industrier (som är igång rent ljudmässigt). Min dotter älskade det museet när hon var liten. Hon lärde sej mycket av det och kanske har hon det ff i ryggmärgen nånstans , även om det inte märks så mycket av det just nu….:S
  ————–
  Jag kom hem från akuten idag igen (1 vecka sen senast) Mår verkligen skit, men fick nya mediciner. Nu är de på G att utreda mej grundligt och det är en minimal risk att det skulle vara borrelia. Stämmer inte med symptomen. Det är något annat.

  Har varit mycket i sthlms och nynäshamns skärgård, men vi har alltid haft ordentliga kläder på oss när vi vandrat i skog neller högt gräs – samt kollat varandras kroppar om det finns någon där, när vi kommit t-baks..

  Ha en fin kväll.

  Kaoskramar
  PS. Det är JÄTTETRÖGT att komma in på din blogg, samt att kommentera. Är det bara jag som har påpekat det?

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag vet inte varför det är på det sättet och det är ingen annan som har sagt något… Min bloggbild ser också konstig ut just nu…

   Jag vill definitivt påstå att det läker en pågående infektion och jag har läst uppgifter som antyder att det läker cancer och AIDS också…

   Hoppas att svaren är bra nu och bra att det inte är borrelia för det helvetet vill jag inte önska någon annan än Ulf Kristersson och Bildt och Borg och Reinfeldt och alla andra som behöver lära sig vad sjukdom utan stöd innebär…

   Hemikram

   • kao skriver:

    Sån skit önskar jag ingen, men de kan gott få vara sjuka i mer än 180 dagar, men dessa herrar har väl inte samma sjukregler som oss vanliga dödliga. Så det kan vi nog glömma skulle bli verklighet.

    Kaoskram

   • HEMIMAMMA skriver:

    *bedrövad*

    hemikram

 7. svantelarvig skriver:

  http://tjalletvarviggsblogg.wordpress.com/2012/03/05/tjalle-kunde-inte-somna/#respond
  Den hopplösa personen kunde inte sova så vad göra.
  Svante

 8. Svante Svensson skriver:

  Tror det skulle vara lönlöst för där förvarar jag inga ädlare delar.
  Svante

 9. svantelarvig skriver:

  Min nya blogg låter dig stå på väntelista men dina kommentarer, och Arrami anses vara skräppost vad ska jag tro?
  Svante

  • HEMIMAMMA skriver:

   Du måste gå in och godkänna dem. Vill du att jag ska ändra inställningen?? Jag tänkte att om du skriver surt, så kommer bloggtrollen ge sig på dig, och då är det bättre att kolla kommentarerna innan de syns i bloggen..

   Ring mig om du har undringar…

   Hemikramar ♥

 10. Svante Svensson skriver:

  Den förklaringen räcker för ikväll hörs via tele i morgon, jag ska ta ut mitt lilla troll på en kissenix, innan jag försöker lura kroppen, och få sova en stund.
  Svante

 11. Hejsan 🙂
  Jag känner att jag vill kommentera det här, men vill inte göra dig upprörd så ta inte illa upp.
  Den bilden jag har fått av kollodialt silver är att det hjälper mot borrelia ja, men att det har så väldigt mycket negativ effekt med sig i många år efteråt så att det inte är ”värt” det för att det man får är ett helt förstört immunförsvar då det tar död på inte bara borreliabakterien utan även väldigt mycket annat i sin väg.
  Jag vet att antibiotika också tar död på de goda bakterierna (och att det argumentet används av anti-långtidsbehanlings-personer) men inte i samma utsträckning. Vad jag har fått höra så är kollodialt silver rena giftet för kroppen, men ja, det hjälper, men till vilket pris?

  Jag har också borrelia och är på din sida, så jag säger inte det här för att kritisera utan tvärt om, för att jag inte vill att du/ni ska få mer problem sedan än vad du/ni har nu med den eländiga borrelian. =/

  Kämpa på, tillslut kommer vi bli friska och jag vill verkligen tro att svensk sjukvård i framtiden kommer att få se att de måste ändra sina tankar kring borrelia! Snart drabbar det någon som sitter på makten och då kanske det blir andra bullar.

  Kram kram!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag tar inte illa upp så länge som man bemöter inläggens innehåll på ett konstruktivt och intelligent sätt och är öppen för diskussion.

   Jag hoppas att du läser de länkar jag lagt in och du behöver inte vara orolig. Jag skulle inte utsätta mig eller de mina för behandlingar som jag inte på ett mycket övertygande sätt har kunnat undersöka och konstatera vilka risker/fördelar jag kan möta. Jag vet idag att det fungerar och jag rekommenderar varmt att du prövar innan du dömer ut det. K S tar inte död på goda bakterier utan tvärtom, det stöder magen tex och gör att man tål antibiotika bättre tex.

   Silver är ett grundämne. Det skulle inte få förekomma i mat om det var farligt. Det finns i varierande mängder (liksom tex guld) i vår kropp hela tiden, men dock inte i de nivåer kroppen behöver för optimal funktion. Det beror på att en mängd mineraler och metaller har utarmats ur jorden av de senaste 100 årens kvävegödning, och då får vi inte i oss det på naturlig väg längre utan måste tillföra det artificiellt.

   Man kan dessutom INTE få Argyri av KS utan det orsakas av silvernitrat som är något HELT annat. (vilket man vanligen varnas för)

   Den oro du ger uttryck för är orsakad av samma typ av propaganda som säger att tertiär/kronisk Borrelia inte finns – och det vi ju båda att det gör eller hur?

   Jag föreslår att du går med i Facebookgruppen Kolloidalt Silver och observerar ett tag, så ska du se att din oro är obefogad.

   När det gäller Borrelia och makten kan jag berätta att det drabbat två av världens viktigaste ledare redan. Både vår egen Göran Persson drabbades 2006 (vilket var anledningen till valnederlaget anser han) och George Bush Junior drabbades under Irakkriget och att han har omvittnat dåligt omdöme (ev. orsakat av Lyme) är nog ingen nyhet. =0)

   Massor av Hemikramar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s