Hemimammas blixtrande bloggar – Juholts höftskjutarpolitik =0)

Aj fan, det slog mig att… JUHOLT is da shit!!! Som ungdomar brukar säga =0) Här ger jag er chansen att lära känna honom närmare…


Juholts intåg fick S att öka dramatiskt

”Han är en äkta sosse”

Ohly: Valet av Juholt bådar gott

HOPPLA, HOPPLA!!

Annonser

12 thoughts on “Hemimammas blixtrande bloggar – Juholts höftskjutarpolitik =0)

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Det finns hopp för gamla Svedala nu =0)Detta kan bli väldigt bra!

 2. fiffy skriver:

  Jag håller med, än finns det hopp! =) Kommer du ihåg att du tidigare ställde mig frågan om vem jag ansåg skulle bli nästa partiordförande för Socialdemokraterna?..Jag hade inget svar då, men NU vet jag däremot vem den personen är, det är just Håkan Juholt! Än vet jag inte så mycket om honom, men av det jag hört om – och av honom, så är det tillräckligt för mig att tro att han är ett UTMÄRKT val av partiledare för S!Ha en jättebra dag!Kramar från fiffy!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Vi är SÅÅÅÅ överens om detta och min magkänsla är att den mannen skulle kunna licka mig tillbaka till S *LER*När man lyssnar på honom, så kan man inte annat än att känna hopp =0)Ha en underbar dag du med =0)Hemikram ♥

 3. Arrami skriver:

  …väntar med att bedöma honom, men han verkar bra! ;-)Kram.

 4. Brain Seltzer skriver:

  Hoppas detta går bra!Maud Olofsson nämnde något om att det var synd att det inte var en kvinna. Då undrar jag, hur många kvinnliga partiledare har vi haft? Borträknat Marianne Franz\en eller vad hon hyette i ND.Hur bra har det gått för dessa? Maud är ständigt i blåsväder för sin glappa kiäft, Mona körde s i botten…. Är det bara mp som egentligen lyckats? Då i kombination med en….man!Duckar för stenarna…..

  • HEMIMAMMA skriver:

   Karin Söder var ju den första…(C) sedan Maria Leissner (FP) sedan Gudrun Schyman (V) och Maud Olofsson, och senast Mona Sahlin… alla har haft varierande resultat, men jag vill påstå att Gudrun lyckades bäst, eftersom V’s siffror aldrig varit högre vare sig före eller efter…De kvinnliga språkrören tar jag inte upp… (mer än på begäran =0)

 5. Har ny blogg. skriver:

  SER UT SOM EN RASKENSTAM 🙂 SE HUR HAN LÖSER DETTA.UTALAR MIG NÄR JA HÖRT HAN TALKS MER KRAM Zoomo

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag har läst på och lyssnat på ”gamla” synder och jag är imponerad. Han vågar ta plats och har mycket målande retorik och ger ett förtroendeingivande intryck…Hemikram ♥

 6. Brain Seltzer skriver:

  Karin Söder glömde jag, och Leissners karriär var väl ganska kort? Gudrun, ja hon gjorde något som väldigt få lyckats med i v. Men hennes politik lämnar en del logiska luckor och hennes person har för mig gett hyckleriet ett ansikte. Men håll med om att det sällan gått bättre med kvinnliga partiledare….

  • HEMIMAMMA skriver:

   Själv har jag beundrat Palme hela livet och jag ville ursprungligen ha Veronica Palm utifrån hennes engagemang eller Lena Sommestad, utifrån hennes merit och kunskap. Jag anser att det handlar om personlig lämplighet och inte kön. Leif Pagrotzky hade jag också accepterat som manlig kandidat, men ingen av de som florerat före, Östros, Damberg eller Österberg…Och det baserar jag också på deras olika personliga egenskaper och inte kön.Det hade kunnat gå bra om folk lämnat Monas förflutna bakom sig, men när hon avslöjade sig under avskedsvalet, så blev jag glad att vi är av med henne för hon sålde ut ALLT det som Palme stått för och då även Erlander…Gudrun Schymans politik som partiledare i V var bra, men hon spårade ur i FI.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s