Hemimammas blixtrande bloggar – 9/11, konspirationsteori och verklighet…

Lightning_Iconblue.PNGAj fan, det slog mig att…  i höst blir det 10 år sedan terrorattacken på WTC… Nu kommer bilder tagna av New York polisens helikopter…

Nya okända bilder från 9/11 i New York (filmklipp & art)

2 762 människor dog i attackerna mot tvillingtornen World Trade Center för snart tio år sedan. Först nu offentliggör polisen sina filmer från attacken. Bilderna har aldrig tidigare visats för allmänheten. Över 6 000 skadades. Attackerna räknas som de största terroistattackerna i historien.

Klockan 8.46 den 11 september 2001 flyger American Airlines Flight 11 in i World Trade Centers norra torn. 17 minuter senare flyger nästa plan, United Airlines 175, in i det södra tornet. En timme senare kollapsar det södra tornet. Och vid halv elva på förmiddagen kollapsar det norra tornet. Då har ytterligare ett flygplan kraschat in i försvarshögkvarteret Pentagon och ett flygplan har störtat på ett fält utanför Somerset County i Pennsylvania.

Klippet  från EXPRESSEN

Jag har kommit över lite andra bilder… som man kan fundera över vad de betyder…


eller den viktigaste filmen om attackerna och dess bakgrund… ”LOOSE CHANGE”

electric.gif

2809683-AszsQ.jpgImplikationerna är skrämmande…

Bra ställen att söka vidare efter sanningen…

INFO-WARS

9/11 attacken på svenska wiki

9/11 attacken på engelska wiki

HOPPLA, HOPPLA!!

44 tankar om “Hemimammas blixtrande bloggar – 9/11, konspirationsteori och verklighet…

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Ja, vad säger ni om detta?

 2. Janne skriver:

  Men ge dig för i helvete!Det är som att säga att vi alla är kontrollerade av Illuminati, eller att allt vi ser inom media är ett sätt för ”regeringen” att kontrollera människan.Människan ser det hon vill se, detta är lika flummigt och idiotiskt som religion. Om du väljer att se en ”onaturlig” explosion i byggnaderna så kommer du att göra det. Om du väljer att se attackerna, likt Pearl Harbour, som endast en anledning till att invadera Afghanistan så kommer du att göra det. Sluta tro på en massa skitsnack och inse att det finns terrorister i världen som tror på ”Death to America!”Jag tog min tid att skriva denna slarviga kommentar för att visa att konspirationsteori endast är konspirationer och inte fakta. Om jag säger ”tänk inte på en elefant” så tänker du på en elefant. Om jag säger ”se den onaturliga explosionen” så ser du den onaturliga explosionen. Om jag ber dig att se rimligheten i en teori så ser du den. Sluta upp med att bli så jävla hjärntvättad och återvänd till verkligheten. USCH!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag ger inte uttryck för vad jag tror eller inte och jag länkar till olika informationsmöjligheter på nätet… På INFO-wars är materialet omfattande. Jag vill inte påstå mig äga kompetensen att avgöra vad som är sant eller inte gällande det materialet.Jag säger inte att vi är kontrollerade av illuminati. Huruvida media är makthavares röst och medspelare, kan vi dock ta en diskussion om… Jag har skrivit och beskrivit maktstrukturerna i media i ett flertal inlägg på vanliga Hemimamma.Om Discovery med gott samvete kan visa ”Loose change” så kan nog jag sova lugnt på natten också…Vissa säger att man inte talar om elefanten i rummet… men jag blundar inte och elefanten här är att DU är ett anonymt alias, som uttalar dig tvärsäkert om något du rimligen inte kan veta hundraprocentigt på något sätt i något avseende…JAG har aldrig varit hjärntvättad. Du kanske ska läsa på här, innan du påstår det, och fundera lite över dina anklagelser mot mig? =0)http://sv.wikipedia.org/wiki/Hj%C3%A4rntv%C3%A4tt”Som konspirationsteori har hjärntvättande dock levt vidare i många sammanhang, till exempel i spelfilmen The Manchurian Candidate.”*ASGARVAR*

 3. Hans skriver:

  Håller med ovanstående kommentar, dock lite grymma ord.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Hans och Janne måste vara samma person eftersom jag har ett låst kommentarsfält, och därför fanns inga synliga kommentarer att referera till… Jag släppte era kommentarer samtidigt.That’s an conspiracy theory for you… =0)

 4. superzeke skriver:

  Så länge det finns mer än två människor på dennavår jord så kommer det att bli konspirationer.Sanningen att säga så föds vi in i värld där de flesta är medlemmar i en stor konspiration.Först i 5-7 års åldern så blir vi medvetna om denna konspiration. Först vill vi intetro på det och blir förbannade men sedan så förstår vi att vi också måsteingå i konspirationen för att kunna existera.Att avslöja denna konspiration skulle betyda att vi blev totalt utfrysta ur all mänsklig gemenskap.För vad tror ni skulle hända om ni på julafton plötsligt hoppade fram och slet avtomtemasken ifrån Tomten just när den lille 3 årige sonen skulle ta emot sin julklappifrån sin till tomte utklädde far.Janne

 5. Kao skriver:

  Jag skiter i vilket, ärligt talat.Det är bara en sak jag vill veta: Vart tog den unge mannen vägen, som var ute och filmade ‘arbetare som jobbade i ett hål i gatan’ och som så lägligt själv blev filmad av en polare (?) och vars film först av alla lades ut på nyheterna….där han stod så lämpligt i kiorsningen med Twin Towers i fonden? Filmen omhändertogs strax av polis / CIA(?) men snutten visades som No1 första dygnet. Sen blev det knäpptyst om det….. Minns du det? Eller………..Är det bara jag som minns det?YoursKao

 6. HEMIMAMMA skriver:

  Från skvitts blogg:

 7. HEMIMAMMA skriver:

  Amerikanska Irakveteraner som står upp MOT krigen:

 8. Mavera skriver:

  Det är inte konspirationer och det är det som är tragiskt – att folk vägrar inse sanning och betraktar sanningen som konspiration. Propagandamaskineriet har gjort ett perfekt jobb!

 9. Maja skriver:

  Synd, nu föll du totalt. Du misskrediterar oss andra lchf-anhängare med att sprida nonsens om 9/11.
  Upskattade dina erfarenheter och engageman om kost men nu är du ute och cyklar.

  • HEMIMAMMA skriver:

   1. Du är anonym, vilket gör att din ”kritik” genast blir mindre aktuellt.
   2. Jag är helt ointresserad av att ha någon slags prestige hos dig och dina likar och då menar jag inte LCHF:are.
   3 LCHF:are generellt verkar vara människor som kan ifrågasätta offentlig policy, så du uttalar dig knappast för flertalet i den frågan.
   4. Den information som du kallar nonsens frambärs och backas upp av hundratals arkitekter och det gör att om jag är i deras sällskap, så känner jag mig hedrad.
   5. Det står dig fullkomligt fritt att skriva om 9/11 på valfritt sätt. Jag ifrågasätter bara gängse normer och idéer likt många andra. Du får gärna befästa normen i dina inlägg.
   6. Slutligen, du får gärna kritisera och då gärna specificera exakt VAD och på vilket sätt som du anser mina uppgifter är fel, men då ska du komma med sökbara källor och inte förfalla i personangrepp.

 10. HEMIMAMMA skriver:

  Hämtat från Maveras blogg:

 11. kickie skriver:

  Enligt mitt sätt o se det är det alldeles för mkt o ta till sig. Du får faktiskt ursäkta att jag säger det, men det går mer el mindre runt i skallen. Bra är i o för sig att dem klipp du lagt in här är textade, då min eng inte är så lysande, särskillt inte om det pratas för fort. Har stud dina artiklar o annat du länkat till extra noga, för att försöka förstå, men med risk för o göra dig besviken blir jag tyvärr inte mkt klokare.

  Ha de gött vännen o hälsa så mkt.

  De goaste kramizar!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Det är ok vännen, jag skriver om blandade saker för att olika saker intresserar mig och jag funderar kring dem, det betyder inte att ni måste vara lika intresserade ni eller ens tro på det jag skriver/säger…

   Vi är några i bloggen som är konspirationsteoretiker och roar oss med att klura ut detaljerna som inte stämmer, det är lite som att lägga pussel 😉

   Ha det supergött och sköt om dig!!

   Varmaste Hemikramizarna ♥

 12. kickie skriver:

  OKI! Ja har ofta telkontakt me en go vän, så sent som för en stund sen. Hon försökte förklara om klippet hon sett på You Tube, så nu förstår jag lite mer. Men finns det egentligen ngr bevis för att det är sant? För skulle det komma fram att det är så, är det än mer skrämmande. Då måste ju allt skrivas om, osv. Såg en dokumentär på webben, Med Al-Qaidas ögon, intressant där man bla får veta hur dem planerat attentatet.

  Vill inte berätta ngt om handl ifall du inte sett den.

  Ha de gött vännen o de goaste kramizar!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Har du en länk till den dokumentären? Jag vill gärna se den jag med!!

   ”Men finns det egentligen ngr bevis för att det är sant? För skulle det komma fram att det är så, är det än mer skrämmande.”

   JA BEVISEN FINNS I BOKEN och det är därför jag är så ARG!!

   Vi har lurats medvetet av amerikansk medicin och livsmedelsindustri alltsedan 1984!! och det är JÄVLIGT skrämmande

   Tänk alla människor som dött i diabetes och hjärt-kärlsjukdomar på 30 år? MILJONTALS människor över hela världen.

   LÄS DEN!!

   hemikramizar ♥

 13. superzeke skriver:

  Shit, idag höll jag på ramla av stolen plus att jag fick nypa mig hårt i armen för inte tro att jag drömde……Sveriges Radio P4 Morgon Västmanland har släppt ett 9/11 kritiskt avsnitt. En 8 minuter lång intervju med Terence Fell ”Konspirationsteori – en alternativ förklaring”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2983&artikel=4690932

  Han nämner bland annat att han känner flera politiker som inte heller tror på den officiella versionen men att de har sagt till honom att det är fullständigt Tabu att ens andas om det.
  Undrar hur länge det här reportaget får ligga kvar på Sveriges Radio.

  Hoppas länken fungerar.

 14. superzeke skriver:

  Ja mycket börjar klarna om både det ena och det andra. Planerar själv att starta med LCHF-kost ganska snart. Du kan förresten ladda hem den däri ntervjun som mp3-fil här.
  http://www.mediafire.com/?3frdepyfgy2zl0p
  Det är svensk fastän det står amerikansk….. 🙂

  • HEMIMAMMA skriver:

   Du är sannerligen flitig min vän 😉 som letar reda på en försäkring.

   Det gläder mig enormt att du ska uppgå i vår ”sekt” *fnissar*

   Om jag uppfattar saken rätt så är du smal redan, så vilken hälsoeffekt siktar du på?

   Min hy har blivit mjuk som silke och min en gång så svullna mage är så platt den kan bli utan träning…(vilket ska åtgärdas from ikväll då mitt första gym-pass ska begås…

   Min trestegsraket håller på att lyfta 😉

 15. WTC 7 « skvitts skriver:

  […] HEMIMAMMA. Share this:TwitterFacebookMerStumbleUponLinkedInRedditDiggSkriv utE-postLike this:Gilla2 bloggers […]

 16. skvitt skriver:

  Jag uppdaterade mitt inlägg med länk till detta inlägget.

  http://skvitts.wordpress.com/2011/09/12/wtc-7/#comment-7675

  Dina videos är intressanta.

  Och så garvade jag ju åt ”Janne” och ”Hans”! Du behövde inte ens kolla IP-adressen för att konstatera att det var samma person som skrev
  8 mars, 2011 kl. 23:23
  respektive
  8 mars, 2011 kl. 23:24

  Det var ju inte smart, men smart är han ju inte av vad han skrev att döma: ”detta är lika flummigt och idiotiskt som religion. … Sluta tro på en massa skitsnack och inse att det finns terrorister i världen som tror på ‘Death to America!’ … Sluta upp med att bli så jävla hjärntvättad och återvänd till verkligheten. USCH!” Vem är hjärntvättad?

  Det är tragiskt att så många inte kan fatta att det finns vissa intressen och att tiden efter 11 sept. 2001 har visat vilka intressen som faktiskt tjänade på 11 september-attackerna.

  Låt oss antaga att al-Qaida verkligen hade lekt med tanken på att utföra dessa attacker. Låt oss anta att det är en så välorganiserad och skicklig terrororganisation som USA sa direkt efteråt. Låt oss då fråga om de inte också borde haft möjlighet att göra en ganska hygglig konsekvensanalys. Borde den då inte ha kommit fram till att man borde löpa stor risk att bli förloraren i efterspelet?

  ”Vi förmedlades en bild…
  Av media att när flight 11 kraschade, trodde man det var en olycka. När flight 175 också kraschade gick det upp för folk att USA var under attack.

  För folket på gatan ja! Men myndigheterna visste att flight 11 var kapat och kunde dra slutsatsen att det inte behövde vara en olycka. Att det var ett attentat. Nu kunde man dra slutsatser om de övriga kaparplanens öden. Man hade nu 18 minuter på sig att inse att flight 175 skulle krascha mot något förutbestämt mål på ett sätt som påminde om flight 11. Vilket målet skulle vara kan dock inte varit självklart.
  (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/31/terrorismen-i-nytt-sken-del-52-2/)

  Man kan gissa sig fördärvad kring det faktum att militärplan inte skickades upp i strid med de regler som gäller vid indikation på kapning eller annan svårighet, utan att komma på att det finns något vettigt skäl. Utom att …

  Det blir sedan alldeles självklart ännu svårare att finna ett egentligt och trovärdigt skäl till att dessa frågor inte utreds av statsmakten. Utom att …

  Flera demokratiska kongressledamöter har begärt att en utredning kommer till stånd.
  Främst en utredning kring hur de federala instanserna hanterade situationen.

  ‘Vi måste få veta vad som gick fel. Det är en förklaring, som vi är skyldiga det amerikanska folket”, säger Robert Torricelli, ledamot från New Jersey. Men President Bush bad tvärtemot detta personligen senator Tom Dashle att begränsa kongressens utredning av händelserna kring 11/9! Vicepresident Dick Cheney sa två dagar senare till Dashle att han oroade sig för att en utredning av 11/9 skulle ta resurser och personal från ansträngningarna i kriget mot terrorism.

  Märkliga turer må man säga.” (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/31/terrorismen-i-nytt-sken-del-51/)

  Det lokala FBI betraktade Zacarias som starkt misstänkt för planering av terrordåd. Man ville genomföra husrannsakan och även gå igenom innehållet i hans dator. Det lokala

  FBI fick inget tillstånd för detta av sina överordnade. Trots att det franska underrättelseväsendet sagt till FBI att Zacarias Moussaoui hade kopplingar till al Qaida.

  Med tanke på att USA hävdar att terrorismen är USA:s största hot efter kalla kriget, så förstår man ju inte denna diskretion. Det amerikanska folket har rätt att få veta varför!

  Vi skall komma ihåg att FBI på mycket lösare grunder många gånger förr utfört husrannsakningar, gripanden, förhör osv. Det är mycket märkligt, om inte …

  Ointresset kan spåras längre bakåt än så. FBI:s andrechef, John O’Neil, avgick i protest i juli 2001 för att han inte fick bedriva undersökning av ‘islamistisk terrorism’ i USA.
  (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/31/terrorismen-i-nytt-sken-del-49/)

  Den officiella bilden är att Usama bin Laden låg bakom med sitt nätverk al Qaida. Och Usama har aldrig tagit på sig något över huvud taget.

  Men Usama erkänner inget, vilket då förenar honom med en försvinnande liten skara terrorister, nämligen ”Schakalen” och de som låg bakom Lockerbie-bomben samt USA.
  Eftersom Usama bin Laden sägs vara en terrorist undrar man varför han inte följer det vanliga mönstret för terrorister?

  Varför säger han inte att det är han som ligger bakom? Och varför uttalar han inga krav i samband med sina attentat? Varför säger han inte att han gör detta för att han kräver …
  Av någon anledning måste det vara viktigt för honom att inte kunna knytas till några
  terrorhandlingar. Varför det är så vet vi inte.
  Vi vet inte ens om dessa påståenden är sanna! Det är påståenden från den ena sidan. Från USA! Och från CIA.

  Antingen är han oskyldig eller så måste man ställa sig frågan: varför anlitar han sådana klantskallar som Muhammed Atta och hans gäng?

  (Egentligen är det ju som om Jönsonligan var i farten http://skvitts.wordpress.com/2011/07/31/1744521/ med buller och bång http://skvitts.wordpress.com/2011/07/30/terrorismen-i-nytt-sken-del-44/)

  Redan dagen efter har ju USA ändå kommit på, som man säger, att det är Usama bin Laden som ligger bakom. Eller man säger det i alla fall. Och världen tror USA. Det kan inte vara någon annan, för det finns ingen annan som har sådan kapacitet att utföra ett så här stort attentat, utom möjligen en stat och det sistnämnda vill ingen tro. Så det är Usama bin Laden. Så lyder beviset. Det tycks vara det enda beviset, om man inte räknar alla dessa spår.

  Eller kan man tänka sig en stat? Att det är …

  Det finns således all anledning att vara skeptisk till vad USA påstår.

  Och så är det ju på det viset att USA har anklagat Usama för många dåd, men bevisen
  har vi inte fått se.

  Vi kan däremot konstatera att Zbigniew Brzezinski och Samuel Huntington, som båda är rådgivare för USA:s underrättelse- och utrikespolitik hävdat att USA behövde en ny fiende att enas mot efter sovjetunionens fall. Och som på beställning dyker Usama bin Laden upp som gubben i lådan!

  Tillfällighet? Man får tro vad man vill, men lägligt kom han. Lägligare kunde han inte kommit.
  (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/19/terrorismen-i-nytt-sken-del-43/)

  Trovärdighet

  Antag att vi vet att en av två personer måste ljuga, vem skall vi tro på? Är det den som endast har mycket lite att vinna på en lögn, eller är det den som har stora vinster att vänta sig av att lögnen går hem?

  Är det den med det bästa motivet att ljuga vi skall tro på? Är det i detta fall USA vi skall tro mest på. Eller är det mulla Omar? Vem av dessa hade mest att vinna på en lögn? Vem hade mest att förlora? Den frågan måste vi ställa oss.

  Vi måste göra denna värdering av trovärdigheten, så länge bevisföringen inte är optimal. Just så gör domstolar och vi måste göra lika dant.
  (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/18/terrorismen-i-nytt-sken-del-42/)

  En annan fråga som måste ställas är vad Usama förväntade sig att få ut av ett attentat mot USA.

  För om han har legat bakom, har han ju trott att det skulle leda till något, som på något sätt gynnar hans intressen.

  Vi bör nog leta efter andra motiv än bara ett patetiskt USA-hat i störst allmänhet. Så vad kunde han förvänta sig att få ut av det hela?

  En muslimsk världsrevolution? Knappast.

  En extatiskt exalterad kick? Möjligen det.

  Förväntade han sig att USA aldrig skulle ana att det var han som låg bakom, att ‘Jönsonligan’ inte skulle lämna ett endaste spår bakom sig, med falska identiteter och färgat hår? Då har han haft dålig koll på vilka han rekryterade.

  Att få bomber i skallen? Avsevärt mer troligt.

  Eller trodde han att han var trygg med att USA ligger på andra sidan jordklotet?
  Visste han inte att USA har världens största flotta? Hangarfartyg, kryssningsmissiler, bombplan osynliga på radar, satelitövervakning, ekonomisk och elektronisk övervakning, världens största spionnät mm.

  Hade han suttit med näsan i koranen medan allt byggdes upp? Baser i Pakistan, i Qatar, i Bahrain, i Kuwait, i södra Turkiet, i Tadjikistan, i Uzbekistan och i Kirgizistan.

  Kunde han tro att Afghanistan lågt alltför långt borta? Knappast. Klart han visste att Afghanistan är helt omringat av amerikanska baser.

  Så varför skicka flygande brandbomber mot USA och få bomber i sin egen skalle? Han borde insett att han inget kunde vinna med det.

  Och han har inte erkänt det heller, som bekant.
  (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/16/terrorismen-i-nytt-sken-del-35/)

  ‘En recession av attackerna i USA Politiskt resultat:

  Måste bedömas utifrån vad de förväntat sig. I nuläget vet vi inte ens vilka som låg bakom.

  Vi kan spalta upp det enligt nedan:
  Om man velat väcka sympati för någon folkgrupp som förtrycks av USA och kapitalismen, ger detta 0 poäng av 10 möjliga.

  Om man velat visa USA att det inte är osårbart, ger detta 10 poäng av 10 möjliga.
  Om man velat att aktionen skulle ena alla folk som utsugs och förtrycks av USA, så ger det 0 poäng av 10 möjliga.

  Om man velat skada USA ekonomiskt, så ger detta högst 2 poäng av 10 möjliga eftersom skadeverkningarna inte motsvarar mycket mer än en stor jordbävning eller några orkaner, som man ju är ganska van vid i Nordamerika.

  Om man velat skada USA:s politiska makt, så ger detta 0 poäng av 10 möjliga.

  Om man velat skada USA:s militära makt, så ger detta bråkdelar av 1 poäng av 10 möjliga.

  Jag kan summera: resultatet är beklämmande klent. Tanken var kanske god och Hussein har nog rätt att USA förtjänade attacken, men som sagt resultatet var alldeles för klent.’
  (http://skvitts.wordpress.com/2011/07/16/terrorismen-i-nytt-sken-del-35/)

  I maj 2002 skrevs detta:
  ”Det har gått mer än ett halvt år sedan det hände. Man har inte fått tag i Usama. Man hade kanske det om man inte störtat mullorna. Nu säger USA emellertid att nu gäller det inte längre Usama (han har spelat ut sin roll), nu gäller det ett krig mot all terrorism och det kriget kanske inte tar slut i vår tid (!). Det är ett krig mot alla som är emot USA(!). Det är ett krig som kan komma att fodra små kärnvapen!

  Hoppsan! Det var väl ändå ett kvantsprång i logiken! Eller är det inte det. Kanske inte. För det har aldrig handlat om Usama bin Laden. (Utom när nyheterna kommer från USA!)

  Det har handlat om vad USA tycker är självklart, nu när man står som ensam och världsledande supermakt, USA:s oinskränkta rätt att kontrollera världens naturtillgångar.

  Den Gordiska knuten, var enligt legenden en mycket invecklad repknut. Den förband oket med tistelstången på den heliga vagn, som var placerad i Zeustemplet i staden Gordion i Frykien i Mindre Asien.

  Enligt en spådom skulle den som lyckades lösa den gordiska knuten också få herraväldet över Asien.

  Alexander den store lyckades inte lösa upp knuten, men med ett svärdshugg, det berömda ‘Alexanderhugget’, klarade han att skilja oket från tistelstången.

  Uttrycket ”att lösa den gordiska knuten”, betyder numera att finna en förbluffande enkel metod att lösa ett problem.

  Alexander den store fick kontroll över Asien, från Egypten i väst till Indien i öst och från Persiska viken i söder till Svarta havet och Kaspiska havet i norr.
  George W Bush är vår tids svar på Alexander den store och terrorattackerna i USA var hans Alexanderhugg, som öppnade Asien.”

  / http://data3.blog.de/media/038/2235038_4820be4b7f_d.pdf

  /Skvitt

  • HEMIMAMMA skriver:

   om inte…

   Sitter just nu och tittar på en dokumentär på History Channel som handlar om Anthraxbreven som skickades 9/11 som man bedömde som inom landet skapade hot…

   Sannolikheten för det om inte?

   Vem talar om dem i 9/11 sammanhang numera? trots att det var samtida med kapningarna?

   Hemikram ♥

 17. […]  14 september, 2011 kl. 20:55  […]

 18. superzeke skriver:

  Nja en rejäl kalaskula håller att bildas men mest så är det väl för hälsoeffekterna och då så slår man ju två flugor i en smäll. Jag tror inte att det är någon ”sekt” längre utan det är väldigt mycket folk som är positiva till det.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ja, till min stora glädje så ser jag fler och fler som börjar ta till sig sanningen och släpper all gammal hjärntvätt…

   och jag hoppas att mitt exempel ska göra så att fler vågar? I så fall har jag verkligen uträttat något av omedelbart värde med min blogg

   Hemikramar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s