Hemimammas hetsiga humör – Kreaturet Kettu goes crettin…

Lightning_Icon.pngAj, fan det slog mig att… Kettu, räven, pissmyran och alla andra namn hon tydligen anser sig oförtjänt fått sig till livs, finns det bara ett tänkespråk att leverera till hennes försorg:

”WHAT GOES AROUND, COMES AROUND”

Grandet och bjälken, har du hört talas om det? Du som vill pissa på mina barn grav och låta en nekrofil göra sitt?

humor.jpg

HOPPLA!!

Annonser

23 thoughts on “Hemimammas hetsiga humör – Kreaturet Kettu goes crettin…

 1. HEMIMAMMA skriver:

  ”Som man sår får man skörda”

 2. DragonFaye skriver:

  Tummar!! Kolla mitt senaste inlägg! :p Och läs din mail!;)Kraam!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag kommer springande… äsch jag flyger som vanligt i stället!!Hemikram ♥

 3. fendersam skriver:

  Yapp. Så sant. Det går runt, det glädjer mig. 🙂

 4. fendersam skriver:

  Ond jord :-)Jag vet hur det funkar serru.

 5. DragonFaye skriver:

  *bara ler* Fan love you hemi!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag kan vara blixtrande briljant också =0)Inte bara sävligt analyserandeHemikram ♥

 6. tant helene skriver:

  rebloggar genast!tummen upp Hemi!finns inget värre än folk som inte har något bättre för sig än att vara elaka!Kramelikram ”Tant Helene”

 7. sarahmara skriver:

  Kanonfin blogg!!! Vilket blixtrande och dundrande i en sån fin blogg!!!kramizar♥

  • HEMIMAMMA skriver:

   Tack Sarahmara =0) jag har hittat lite balla grejer på nätet…Hemikramizar ♥

 8. Megapax skriver:

  Ja, den var verkligen en blixt från klar himmel…och vacker…!! Det behövs blixtrar som dundrar till så att verkligheten vaknar upp ;-))MegaKramar till dig!

 9. Arrami skriver:

  …ja, det medelgrå, medelegoistiska bloggfolket älskar bloggkrigen! En individ, en s.k. människa som skriver följande ord…ord som personen i fråga skrev till ”Hemimamma”:”Jag skulle pissa på dina barns gravar om jag visste vart dom finns. Det är ju bara ruttna numera. Hahaha””Kanske man ska ta och anlita en nekrofil för att dom ska göra dig till en riktigt stolt mamma. Hahaha”…är inte sjuk i P.T.S.D (vilket är ursäkten), personen är genom-ond och utan all form av medkänsla/empati .Det finns inga ursäkter för detta beteende, individen är ren ondska, slug och redan död, bortom all känsla och förnuft!Individen i fråga skrev följande kommentar i ett klokt och insiktsfullt inlägg om hur ”bloggen” älskar att ”kriga”…där hon erkänner det medvetna i hennes ondska:”Jag älskar att kriga och jag skäms inte för det heller efter ett tag. Jag försvarar mig inte, jag är del-skyldig.”…mer än del-skyldig skulle jag påstå, de som välkomnar och publicerar ”hennes” kommentarer för att ge ”henne” ”ett mänskligt ansikte”, ett ”alibi” för ondskan…de ÄR del- och medskyldiga!…och de som inbillar sig att alla under konsensus skulle radera hennes kommentarer är nog mer än äktnaiva! Det är ett passande retoriskt ordval, men bara när det passar och alltid beroende på vem som blir utsatt. …och de som kritiserar ”Hemimammas” (och andras svar till ”trollet”) är nog lika empatilösa som ”trollet”…?…för ni tror ju egentligen inte tystnaden är bästa vägen och att ni kan få konsensus i att alla raderar troll-kommentarer? …men visst, ”tystnad” är en ofta vald väg när man inte bryr sig…och där ligger nog sanningen, ursäkterna är många och orden ytligt sett intelligenta…men ingen kan egentligen hävda att tystnaden är ett klokt redskap, den är bara en lite feg ursäkt för att dölja faktum…”jag bryr mig INTE!”Denna klassiska ”jag är perfektleken” spelar bara de som är naiva och saknar blogg-empiri.Håll inte tyst, visa din avsky för ”trollets” ord!

 10. Megapax skriver:

  Men ibland kan tystnaden..ta mer än att svara till någon som är medvetet ond.För den personen bryr sig bara om sin nyupptäckta uppmärksamhet (inget annat). Om det är ont skiter ju den personen i..den vill ju bara ha sin uppmärksamhet tillfredställd. Det räcker ju och se och läsa vad denna personen skriver.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ja, men oavsett dennes ondska eller inte, så… Jag kan inte tiga… fel eller inte, så är jag =0(Hemikramar ♥

 11. fendersam skriver:

  ”Ja, men oavsett dennes ondska eller inte, så… Jag kan inte tiga… fel eller inte, så är jag =0(”Som sagt. Vi är olika. En del MÅSTE TIGA för att andra alternativ inte ges.Du är inte stark, du är svag som MÅSTE HA SYMPATIER av hela j-a forumet i ditt lilla lidande.Sorg är vanligt och slagen på det som gör ont har du väl smakat på innan så jag förstår inte hur du kan balla ur för detta lilla. Ärligt, jag förstår dig inte. :-)Detta är bara ett litet smakprov av vad jag fått leva med under flera år, i TOTAL TYSTNAD.Jag har varnat er UPPREPAT.Den som inte förstår att sluta i tid får sig en smäll på fingrarna. Så är det. Har redan talat om för er vad ni borde veta för att ha undvikit detta, men icke.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Balla ur för detta lilla?Du har INTE talat om för mig vad jag borde veta för att undvika detta och med vilken rätt ger du dig på mina döda barn?Du är sjuk, skaffa hjälp.Du säger att jag måste ha sympatier. Ok, låt oss för argumentets skull godta det.VAD MÅSTE DU HA? och vilka sorger har du genomlevt som ger dig rätt att bete sig som en kaninkokerska? som en fullblodspsykopat och vettvilling?*skakar på huvudet*

 12. fendersam skriver:

  Du har ju tappat skallen fullkomligt *S*Är inte kyrksyter pastor. Du kan väl ventilera lite hos henne. Hahaha

  • HEMIMAMMA skriver:

   Skratta du bara, du har inte förstånd till annat. och nu stänger jag tråden här…

Kommentarer inaktiverade.