Hemimammas semester – test n

angel_loves.png

GOD AFTON!!

Bloggentest%20.jpg

Hemimammas semester – test nu har jag lärt mig något nytt… Hemikramar till er allihop!

GOD AFTON!!

Annonser

25 thoughts on “Hemimammas semester – test n

 1. snicksnack skriver:

  semesterkram =0) , K

  • HEMIMAMMA skriver:

   =0) AHA någon har min smiley… Det var därför jag saknade den…”snälla kan jag få tillbaka den” *Hemimamma lägger huvudet på sne, som en hundvalp*Nu börjar semesterlynnet infinna sig… *ler busigt*Hemikramar tebaks!!

 2. Maria de Suède skriver:

  Skulle du inte ha semester? 😉

  • HEMIMAMMA skriver:

   Joo…. nu skäms jag… MEN!! Nu kan jag OM jag blir nödig, berätta lite om när 7 pers som är vana att vältra sig på 45 kvadrat klarar det sociala experimentet att leva på 15…*ASGARVAR**Hemikramar till Madame dé Poet!

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Hejsan hela pressen, radion och bloggen… Nu har jag lärt mig hur jag ska klara semestern utan er…INTE…. Nu har jag lärt mig hur man skickar in inlägg med mobilen!!Hur coolt som helst!! Nu kan jag lämna rapporter och updates!!Men kolla kommentarer och släppa dem måste jag fortfarande ha tillgång till nätet för…Hemikramar!!

 4. sarahmara skriver:

  Oj, var tog du semester i………två timmar:PTumme för snabba ryck och att du tog dig i kragen och kom tillbaka fort haha…Nej, helt ärligt är jag imponerad att du lärt dig så snabbt att blogga med mobilen!!!! Det var INTE dåligt. Har aldrig vågar pröva en gång… kramizar på dig=)

  • HEMIMAMMA skriver:

   Nja, vi åker inte förrän på måndag. Men nu vet jag åtminstone hur jag ska terrorisera ER… haha! Tjuvtränade lite, så jag har koll på det senare i veckan…Men svarskommentarerna måste jag ha en dator och tillgång till nätet, för att kunna släppa… =0(Varje dag man lär sig nåt nytt, så är den väl investerad, eller hur? =0)Hemikramizar och tack för tummen!!

 5. sarahmara skriver:

  Då får du lära dig ännu mer hur du ska blogga med mobilen, du hinner bli proffs!!! kramizar

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ska jag lära dig? Då kan du gå utanför huset och ändå ha kontakt med bloggen??Det kanske skulle vara ett stöd för dig att komma över/förbi din panikångest?Kanske prova? Hemikramizar!!

 6. Arrami skriver:

  …jo, mobilblogga går också! 😉 Kram.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Tänk varje gång jag går in till dig för att locka hit dig, så är du redan här… Scary!!Tankeläsande varg…Hemikramar!!

 7. Pluppa skriver:

  Jaha ja….där ser man ;-)Blogga med moben,visste jag knappt man kunde.Då har du full koll sen då,med andra ord ;-)Kramar till dig/Pluppis

  • HEMIMAMMA skriver:

   Det verkar jättepraktiskt!! Ångrar att jag inte lärt mig detta tidigare…Nu kan ni hålla koll på mig ändå *LER*Men för att hålla koll på ER så måste jag nå nätet…Hemikramar till mitt favvotroll!!

 8. sarahmara skriver:

  Du ger mig en bra idé, det tackar jag för. Det värmer att du är så omtänksam och tänker på min sjukdom. Jag kan verkligen använda mig av den idén!!! Jag ska pröva att blogga på mobilen, och lära mig att skriva inlägg, då kan jag börja skriva ett inlägg om jag är ensam på affären när jag ska betala!!! Jag brukar ju ALLTID ringa någon annars, MEN det här var en ny idé. Tack så mycket hemi!!! Viktig hjälp. kramiz

  • HEMIMAMMA skriver:

   Jag hoppas att det kommer att fungera för dig. Jag börjar att upptäcka fördelarna.Dessutom är det en ögonblicksgrej, typ som bilden på telefonen..Jag kan ta en bild på precis det jag gör och skicka in det på ett ögonblickSnacka om vilka intressanta inlägg man kan göra då?!(fast man får hålla texten kort) *ASGARVAR* snuskfia där!Hemikramar!!

 9. sarahmara skriver:

  *ASG* hahaha…. kalla mig snuskfia, din sexistiska människa! haha. nu känner jag vad du menar med semester… Vi kommer få se och höra en ”ny” hemi – sida lite då och då på sidan här, eller?? det kommer bli spännande…. ”harklar mig”. .. Nu sköter du dig för bövelen, ni har barn i husvagnen!!! Har mobilen blixt, så du kan fota i mörkret ?? haha…kramizar

  • HEMIMAMMA skriver:

   Hoppsan Kerstin!! Nu måste jag blitt genomskinlig. AVSLÖJAD!!! äh…Ja, nu har jag semester, så nu kan man ALDRIG veta vad jag hittar på…Pickaboo… I can SEEEEE you!!hemihmmm….

 10. sarahmara skriver:

  Fråga kroppsdoktor Hemi-nyblogg på gång haha… Direktsänt och allt!!!!!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ja, fråga på du… *LER*Ska vi ha SÅ roligt? Hemimamma goes naked… hm, du glömde hemipappa, han ställer nog INTE upp…Men tanken var naggande god *ler lite förläget*Hemikroppskontroll…

 11. Pellefantia skriver:

  Du kan ju öppna en extra blogg sen där du kan lära oss andra Nördar alla tekniska finesser… ja dig slipper man väl inte i första taget ; )det sista sagt med kärlek… har själv bestämt mig för att ta ledigt under helgerna i alla fall,fast det är lite lite svår, men bara lite… ; ) Hade även bestämt att ha någon vecka repris inlägg, finns ju en del att påminna om men jag får ta det dagarna innan valet för då kan jag lägga in flera inlägg om dagen…Vågar ju inte skriva när man har semester för då får man väl oväntat besök och jag har inget Gevalia kaffe hemma… ; ) Nelson Mandela fyller år idag det är väl värt att uppmärksamma på din porträtteras, så sätt igång att arbeta lite nu och tro inte att du skall få ha semester….. Ash kan ju inte låta bli, kan ju tro att man är avundsjuk men ”jag trivs bäst här under min korkek”kram och vila nu upp dig, vi överlever

  • HEMIMAMMA skriver:

   Aha, då får vi lov att gratulera honom. Jag har läst flera artiklar i mina historietidningar om sydafrikas historia, de senaste veckorna, det har kanske koppling… Inlägg om Mandela alltså… fast det blir efter semestern…Ska lilla MOI lära ER hur man bloggar?? Nä nu blommar lilla löken…Nej, jag KAN nog inte hålla mig borta helt från bloggen =0) fast vi får väl se hur veckan artar sig… imorgon åker vi om allt klaffar… fast nåt ska väl jävlas antar jag… ”lagen om alltings jävlighet”Bäst du köper Gevalia, för vi tar nog vägen förbi dig, tycker du inte?Vi får köra stenhårt efter semestern för nu tänker jag softblogga en vecka eller två…Hemikramar!!

 12. trerk skriver:

  Ha en skön semester och Tack för att du inte glömt oss på AB-blogg.

 13. Carina skriver:

  Teknikens under!Allt gott till dej med stooor kram

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ja, tänk så mycket roligt som man kan lära sig om man orkar!! Jag var ju nödd och tvungen…Hemistoooora kramar tillbaka!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s