Hemimammas tankar – Vardagsspöken… to kill time…

angel_loves.png

GOD DAG!!  Min vardag vänder sakta åter. Mitt ben är färggrannareän nånsin, men smärtan börjar lägga sig.

Gubben jobbar igen och jag är åter klätterställning… På fredag får jag ta bort stygnen…

Jag låter nog gubben göra’t… När man har fem barn så är ett vårdcentralbesök inte helt enkelt, framför allt inte för otåliga lilla jag…

Helgen var lugn och jag fick göra tårta som jag bjöd familj och vänner på…

P4100054 liten och tillklippt.jpg

Nu kommer jag in på AB och får se denna artikel!!

Guldgruva för Göran

Inte undra på att han var så flat med sin politik. Han dolda agenda märks ju tydligt, att sko sig själv… Han kan inte tillföra något positivt till politiken om människor minns han flathet att agera vid tsunamin…Men jag verkar vara ganska ensam om den åsikten, om man ser till undersökningen i Aftonbladet, där man frågar om det är ok att han tjänar miljoner. De flesta, 72, 4 % verkar tycka att han får det, eftersom han dragit sig tillbaka från politiken. Problemet är väl att socialdemokraterna tänker damma av honom i valarbetet…

Då får han reell makt igen. Då är han som en förälder som propagerar för att inte använda våld, för att sedan dela ut den fetaste smällen själv… DUBBELMORAL!!” Göran Persson har tjänat storkovan sedan han avgick som statsminister. Som styrelseproffs, konsult och talare har han blivit en miljonindustri. Det kan förstärka bilden av socialdemokratin som ett överhetsparti som lever ovanför folket, säger statsvetaren Ulf Bjereld.”

Palme lär snurra som en turbin i sin grav på Klara Norra…

ghost.jpg

Alla argument om fördelningspolitik och klasssamhälle och rättvisa blev begravda med honom..

Hoppas att han spökar för Göran Persson på nätterna, så han kanske rättar sig i ledet eller håller sig borta från politiken!!!

(Något som för övrigt 1 av 5 unga tror att det gör enligt en undersökning i AB i början av 2001)

Sedan vill moderaterna införa ”lärarlegitimation”

Yrkeslegitimation införs för lärare

Just nu kan jag inte avgöra vad jag tycker, kan se ett flertal problem. Som ”lärarstudent i mitt tidigare liv”, så undrar jag om det inte kommer att skapa segregering och ännu mera elitism bland lärare och jag kan se en risk för korrumpering i samband med intygandet att man fullgjort sin ”mentorstid”…Samtidigt inser jag att man måste göra nånting för att stoppa utvecklingen i våra skolor…

Vad tycker ni??  Har ni erfarenhet av eller kan förutse vilka konsekvenser det kan få??

Rädslan för spöken ökar om man ska tro denna bilden. Undrar om det gäller högerspöken också??

SPKEN_~1.JPGVad kan man kalla ett spöke i en garderob?  

Förra årets kurragömmavinnare…

Var i Stockholmsområdet bor det flest vampyrer?

I Kista…

Vad gillar spöken bäst att göra?

Att slå ihjäl dödtid…

GOD EFTERMIDDAG!!

Annonser

7 thoughts on “Hemimammas tankar – Vardagsspöken… to kill time…

 1. Arrami skriver:

  Jadu, herr Persson hade kunnat lära sig en del om vad socialdemokratin stod för av Olof Palme, men istället sålde han sig till marknadsliberalerna och högerns tankar…Vilka underbara tårtor du gör…är du konditor? ;-Angående FFS:…;-)…bara töntigt av ”FFS” ordet Hemi i kombination med t.ex. mamma som i Hemimamma är inte ett registrerat varumärke eller skyddat, denna associativa ordlek har alla rätt att leka! 😉 Sen finns det ett antal företag i Sverige som bygger på samma ordteknik…som .t.ex. HEMI-konsult o.s.v….nonchalera FFS som varande ett anonymt troll och vill han mig något så får han väl kommentera eller sura hos mig, liksom…bry dig inte! ;-)Kram.

  • HEMIMAMMA skriver:

   Ok, jag ska försöka ignorera honom. Har du varit in på min Tårtsidan.se?? Ligger under favoriter. Det är min egen hemsida om tårtor. Nej, jag är inte konditor. Jag har gått kurser på fritiden sedan ett år tillbaka. Fast under kockutbildningen för tjugo år sedan, fick vi lära oss att göra Prinsesstårta…Jag är kallskänka också. Men jag funderar på att gå konditorutbildning på komvux om ett år när min minsta blivit tre minst. Innan dess anser jag inte barn ska vara på dagis.Vi får se om jag kan kombinera författarskapet med konstnärsskapet, för det är verkligen en konstart att bemästra att arbeta i socker…Funderar på att bredda mig med hobbychocklatierutbildning också, min bror har det som intresse…Hemikram!!

 2. Newyorkmamman skriver:

  Men hjälp, har du gjort den fina tårtan?!

  • HEMIMAMMA skriver:

   Yep. Och alla andra tårtor som du ser i äldre inlägg under ”Arkiv”Eller varför inte gå in på ”Tartsidan.se” MIN tårtsida, så kan du se alla tårtor…Jag är en mångsidig person, som arbetar på att bli författare…Vill du kan du läsa ett flertal av mina ”short stories” under Noveller eller min bloggroman ”Draken stiger i motvind” under egen kategori…Vem är New Yorkmamman??Hemikram!!

 3. Törnråza skriver:

  : = )

 4. HEMIMAMMA skriver:

  Knuffar fram ett roligt inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s